Martha Stewart titkos csodafegyere a legpuhább csokitortához

Napi Tippünkben eláruljuk, milyen titkos alapanyagot használ Martha Stewart ahhoz, hogy mindig könnyű és puha legyen a csokitortája.

Martha Stewart, a vendégfogadás királynője, egy igazi legenda a háztartásvezetés és főzés terén, akinek mindig akad egy praktikus trükk a tarsolyában. Miután megmutatta, hogyan lehet pár perc alatt kiszedni az olajfoltokat a ruháinkból és azt is elárulta már, hogy szerinte milyen a tökéletes töltött káposzta, ezúttal a desszertek terén mutat valami újat, amit érdemes neked is kipróbálnod.

Tejföl!

A háziasszonyok mintapéldája ugyanis egy meglepő összetevőt is tesz a csokitortájába, amitől az még jobb lesz. Instagram-posztjában Martha Stewart arra biztatja a követőit, hogy tejföllel egészítsék ki az egyik legnépszerűbb receptjét. Mindezt annak érdekében, hogy lazítsanak annak textúráján, ezáltal ugyanis finom puha lesz a torta tésztája, amire a felhabosított vajkrém kerül. A kettő együtt tökéletesen csokis ízélményt és puha textúrát eredményez a szádban. Martha csokoládétorta-receptjét itt találod.

Na de valóban megéri ezzel a meglepő hozzávalóval kísérletezned, vagy teljesen elrontod vele az édességed?

A savanykás tejföl azonban mégis működhet a csokoládétortában, mivel nedvességet és gazdagságot ad hozzá, így a desszert könnyű és habosra sül.

Már receptekben, például kávétortában is gyakori összetevő a tejföl, épp emiatt, és miközben az állagon javít, az ízt nem befolyásolja. Egyszóval, ne csak a paprikás csirkére és a nokedlire tartogasd a tejfölt, adj neki egy esélyt a csokoládétortádban is!

Forrásunk volt.

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Korábban is írtunk már Martha legjobb húzásairól:

Címlapról ajánljuk

További cikkek