5 konyhai hiedelem, ami igazából nincs is hatással a főzésre

Amikor az ember főzni tanul, akarva akaratlanul megkapja majd mások tanácsait hozzá. Apák, nagyanyák, barátok magyarázzák majd, mit hogyan csináljunk. Persze nem kell mindenre hallgatni, az alábbi hiedelmek mögött például általában nincs semmi.

Vannak olyan főzési tanácsok, amiket sokkal beszédesebb, ha konyhai hiedelmeknek nevezünk. Miért? Nos: mindannyian félig-meddig hiszünk bennük, alkalmazzuk is őket – általában azért, mert belénk égtek szülői utasításként, amikor először főzni tanultunk – komoly tudomány azonban nincs mögöttük. Vegyünk most sorra néhány konyhai hiedelmet, kicsit azzal a céllal is, hogy végre felszabadulhassunk a béklyóik alól!

Nézd meg galériánkban a konyhai hiedelmeket!

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Izgalmas, formabontó és kreatív konyhai ötletek várnak:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek