4 baki, ami elronthatja a házi kenyered

A kenyérsütés művészetét kitanulni nem kevés idő, és igen idegesítő tud lenni, amikor még hosszas gyakorlás után is valami félresikerül. Ennek okozója több dolog is lehet, gyakran az alábbi bakik állnak a háttérben. Kerüljük el őket a Napi Tipp segítségével!

Az első házi kenyér mindig nagy élmény: ropogós héj, foszlós, lyukacsos belső, otthonos íz, és még sorolhatnánk. Persze sokkal valószínűbb, hogy az első próbálkozásunkból nem ilyen vekni születik majd. Sőt, gyakran el kell telnie jó pár alkalomnak, amíg értékelhető, „emberi” formát kezd ölteni a házi kenyerünk. Ezen a hosszú úton könnyedén elmehet a kedvünk az egésztől, de ne csüggedjünk, inkább ismerjük meg az ellenségünket, nevezetesen az 5 leggyakoribb kenyérsütési hibát.

Nézd meg a bakikat galériánkban:

Ezeknél a recepteknél kipróbálhatod a tudományt:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több konyhai tipp, ami kihúz a csávából:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Lusta asszony somlói galuskája

Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...