Ezzel a trükkel minden reggel buggyantott tojást fogsz készíteni

Ha eddig a buggyantott tojást csak különleges alkalmakra tartogattad, akkor ennek a Napi Tippnek hála akár minden napodat ezzel a tojásreggelivel indíthatod!

A tojásreggelik közül kérdés nélkül a buggyantott tojás elkészítése a legösszetettebb, azonban szerencsére a leleményes gasztrorajongók folyamatosan azon dolgoznak, hogy újabb és újabb trükköket találjanak a folyamat leegyszerűsítésére.

Ezzel a trükkel minden reggel buggyantott tojást fog készíteni

Így lehet már akár mikróban is buggyantott tojást készíteni, vagy épp sütőben! Most egy újabb tippet hoztunk buggyantott tojás készítésre, ami annyira egyszerű és praktikus, hogy nem is értjük, miért nem terjedt el korábban.

@alphafoodie

Poached egg hack 😍, I tried more than 10 methods to make the perfect poached eggs and this is the most stable one!!! No need to use fresh eggs (any eggs work!) 😄 #poachedegg #kitchenhack #eggs #egghac #poachingeggs

♬ Ultimate life hacks - Kelly - The Life Bath

Ebben a TikTok videóban az @alphafoodie nevű felhasználó osztja meg a világgal, ő hogyan készíti a buggyantott tojást, amivel valószínűleg sokak életét megkönnyítette. A trükk lényege, hogy a lábasba egy kis edényt helyez, amit teljesen ellep a víz, majd a tojást ebbe pottyantja bele.

Amikor lejárt az idő, egy merőkanállal vagy szitával csak ki kell emeli az egészet a vízből, óvatosan eltávolítani a tálkát, és kész is a buggyantott tojás.

A végeredmény magáért beszél.

Annyi praktikus infóval egészítenénk ki a videót, hogy mindenképp azelőtt érdemes belehelyezni a tálkát, hogy megtöltenéd a lábost vízzel, hogy az alján maradjon.

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több okos konyhai tipp vár rád:

Címlapról ajánljuk

További cikkek