Igazi világsztár tért be a Rosenstein vendéglőbe

Ezen a nyáron Budapest csak úgy hemzseg a világsztároktól: míg a minap Johnny Deppet szúrták ki a főváros egyik hoteljében, addig Zendaya-t, Léa Seydoux-t és az Elvis filmből ismert Austin Butlert is láthatta már néhány szerencsés.

Igazi világsztárok érkeztek Magyarországra július közepén, javában forog ugyanis a Dűne című amerikai sci-fi második része. A film egyes jeleneteit Budapesten veszik fel, a következő hetekben többek között Josh Brolin, Stellan Skarsgård, Javier Bardem, Rebecca Ferguson és Zendaya is feltűnhet a főváros fülledt utcáin. Az Eufória Golden Globe-díjas színésznőjét a minap egy olasz étteremben látták vacsorázni, a film főszereplőjét, a Paul Atreides-t játszó Timothée Chalamet-t pedig tegnap este nem máshol kapták lencsevégre, mint Rosenstein Tibor éttermében.

Timothèe Chalamet és Apu, sapkában és sapka nélkül.

A macesz gombóc szeretete, a kék sapkák és a Dűne fűszere is összeköti őket

– írta Rosenstein Tibor fia, Robi a minap megjelent Instagram-posztban.

Rosenstein Tibor éttermébe számos világsztár látogatott már el, a híres konyhafőnökről néhány nappal ezelőtt egy nagyon személyes és megható hangvételű portré került ki a BBC oldaláraThe food legacy of a Holocaust survivor (Egy holokauszt-túlélő ételhagyatéka) címmel.


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek