Mit főzzek ma? Raguleves, spenótos-fetás lepény és citromos-mákos süti vár

Pulykaragulevessel indítunk, és ha ez még nem lenne elég, egy fetás-spenótos lepényt fogyasztunk majd főétel gyanánt. Persze a desszert sem marad le: lisztmentes, citromos-mákos szelet vár.

Klasszikusok érkeznek ma, de lesz azért részünk meglepetésben is, hiszen pulykaraguleves, török spenótos lepény és mákos-citromos kevert jelenti az ebédet.

LEVES

Még több raguleves itt!

FŐÉTEL

Még több töltött lángos itt!

DESSZERT

Még több kevert sütemény itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk