Mit főzzek ma? Póréhagyma-krémleves, gyors padlizsánragu és narancsos tejbegríz készül

Talán már nincs olyan sok időnk ezen a napon, ez azonban ne jelentse azt, hogy összecsapjuk az ebédet. Gyorsan hozzuk össze ezt az ütős menüt: krémes póréhagymalevest, villámgyors és ízgazdag padlizsán curry-t illetve krémes, narancsos tejbegrízt.

Pikk-pakk elkészülő ételsor a mai, amit túl sok macera nélkül megfőzhetünk. A sok sürgés-forgás közepette épp ilyenre lehet szükségünk. Főzzünk póréhagyma-krémlevest, gyors padlizsános curryt és narancsos tejbegrízt.

LEVES

Még több hagymakrémleves itt!

FŐÉTEL

Még több zöldséges egytálétel itt!

DESSZERT

Még több tejbegríz itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek