Mit főzzek ma? Ízgazdag fogások az egyszerűség jegyében

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkba ma sárgaborsólevest hoztunk spenótos tésztával és csokis pitével.

LEVES

Artsoppa - svéd sárgaborsóleves

Recept itt!

Még több különleges leves itt!

FŐÉTEL

Olasz fokhagymás spagetti spenóttal

Recept itt!

Még több spenótos tészta itt!

DESSZERT

Cukormentes pite sütés nélkül

Recept itt!

Még több csokis pite itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek