Nosalty Logó

Cukormentes pite sütés nélkül

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Gullon
adag
Előkészítés
perc
süti sütés nélkül
  • 6% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 29% Zsír

A pitealaphoz

A töltelékhez

Összesen 520 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 29% Zsír

A pitealaphoz

A töltelékhez

Összesen 4159 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 29% Zsír

A pitealaphoz

A töltelékhez

Összesen 452 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 29% Zsír
  • 20% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.5 g

Zsír

  • Összesen
    32.3 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    62 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    200.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    25 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    2 mg
  • Foszfor
    22 mg
  • Nátrium
    151 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    49 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    21.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    173 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    2 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    170 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    39 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 520 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 29% Zsír
  • 20% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    59.7 g

Zsír

  • Összesen
    258.6 g
  • Telített zsírsav
    110 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    46 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    493 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1604.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    197 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    177 mg
  • Nátrium
    1209 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    392.3 g
  • Cukor
    166 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    174.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1382 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    58 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    61 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1356 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    308 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 4159 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 29% Zsír
  • 20% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.5 g

Zsír

  • Összesen
    28.1 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    53 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    174.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    21 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    2 mg
  • Foszfor
    19 mg
  • Nátrium
    131 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    42.6 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    19 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    150 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1 micro
  • Kolin:
    7 mg
  • Retinol - A vitamin:
    147 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    33 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 452 Kcal

Hozzávalók

A pitealaphoz

A töltelékhez

Elkészítés

A pitealaphoz

  1. A kekszet egy aprítógépbe dobjuk, és simára daráljuk. Hozzáadjuk az olvasztott vajat, majd jól elkeverjük.
  2. A vajas morzsát egy 18 cm-es piteformába öntjük, jól lenyomkodjuk, és 1 órára hűtőbe tesszük.
  3. Közben elkészítjük a krémet!

A töltelékhez

  1. Egy edényben forralásig hevítjük a tejszínt, majd a tűzről levéve elkeverjük benne az aprított, cukormentes csokoládét.
  2. Megvárjuk, míg lehűl, majd a kekszes alapra öntjük.
  3. A maradék kekszet összetörjük, és rádobáljuk a csokis töltelékre, majd hűtőbe tesszük, megvárjuk, míg megdermed, és már fogyaszthatjuk is! :)
  • Tepsi mérete: 18
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 12
  • 7 napos nézettség: 97
  • Össznézettség: 81084
  • Feltöltés dátuma: 2018. november 19.

Receptkategóriák

Egyszerűen, sütés nélkül elkészíthető, 4 összetevős, nagyon csokis, nagyon krémes pite, cukormentesen.  Mindenképp próbáljátok ki! :)

Hozzászólások

Hozzávalók

A pitealaphoz

A töltelékhez

Címlapról ajánljuk

Egy valamire azért mégis jó lehet a halolaj-kapszula

A halolajas étrend-kiegészítőkre korábban azt mondták, megelőzhető velük az agyműködés romlása – egy komoly amerikai kutatás azonban kimutatta, hogy nincs semmiféle összefüggés a kapszulák szedése és az agyi leépülés között. Egyvalamire azonban talán mégis jók ezek az étrend-kiegészítők: egy kutatás szerint csökkenthetik a mellrák kialakulásának kockázatát.

Stuth-Nagy Niki

További cikkek