1 meggyes sütemény mind felett, a Te csillagjegyednek

A meggyes pite a nyár süteménye, ezzel kár vitatkozni. Fanyar, remek szomjoltó, csak ne cukrozzuk túl! Álljon itt egy-egy sütemény meggyel, minden csillagjegynek!

HALAK csillagjegy: február 20-március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot. A Veri az ördög a feleségét című magyar vígjáték tiszteletére, a halaknak:

VÍZÖNTŐ csillagjegy: január 21- február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló. Könnyed, egyszerű kevert, melybe meggyet dobálj!

BAK csillagjegy: december 22 - január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzői. A gesztenyepüré egész évben rendelkezésünkre áll, meggyel pedig még csodásabb lesz!

NYILAS csillagjegy: november 23 - december 21:

Intelligenciájuk, széles látókörük és a nagy szívük jellemzi őket, de a hasukat is kifejezetten szeretik. Reméljük, minden nyilas (is) ismeri a Csengetett, Mylord? című angol sorozatot!

SKORPIÓ csillagjegy: október 24 - november 22.

Imád élni, humánus, önfeláldozó személyiség, de híresen „nehéz” vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van. Tudja jól, hogy a mák a meggynek nagyon közeli barátja...

MÉRLEG csillagjegy: szeptember 24 - október 23:

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. Ez a nagyiféle pihe-puha finomság dukál nekik.

SZŰZ csillagjegy: augusztus 24 - szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. Egy talpig nyárízű sütemény, melybe sárgabarack is társult...

OROSZLÁN csillagjegy: július 23 - augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. Nem tudnak, de nem is akarnak a túró és a meggy között dönteni.

RÁK csillagjegy: június 22 - július 22.

A legnőiesebb jegy, és egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, nagyon érzékeny és családcentrikus. Meggyes, édes, de még egészségtudatos is, hiszen cukkiniből készült!

IKREK csillagjegy: május 22 - június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak - néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak. A joghurt-meggy-piskóta triója pont nekik lett kitalálva.

BIKA csillagjegy: április 21 - május 21.

Energikus, erős, empatikus - nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. Egy impozáns túrós rétes meggyel, elegáns tányéron:

KOS csillagjegy: március 21 - április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét. Ellenállni teljességgel lehetetlen ennek a klasszikusnak:

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek