Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

„Még a kutyámnak sem adnám” - így reagáltak a mirelitpizzákra az olasz nagyik

Életükben először kóstoltak gyorsfagyasztott pizzákat az olasz nagymamák.

A mirelitpizzák nagy népszerűségnek örvendnek, főleg a fiatalabb generáció körében. Tavaly mi is leteszteltük őket, nem mindegyik aratott osztatlan sikert. A Buzzfeed most két nagymamát kért fel, hogy életükben először teszteljék le a fagyasztott pizzaféléket. Mondanunk sem kell, hogy a reakciójuk nem volt túl pozitív.

Santina és Flora 5-féle gyorsfagyasztott pizzát tesztelt. Mindketten nápolyiak, imádják az olasz ételt, gyakran készítenek belőle otthon is, így van tapasztalatuk abban, hogy milyennek kellene lennie egy tökéletes pizzának. 

Elsőként egy sajtos pizzát kóstoltak. Flora szerint nehezen meghatározható, hogy mit eszik: pizzát, kekszet vagy kutyakaját. Nagyon messze van az igazi pizzától.

A mikrós pizza sem aratott osztatlan sikert a hölgyeknél. Ellenben a pepperonis változat már egy kicsit tetszett Floranak, de csak a szalámi miatt.

Következett a mediterrán, vékony tésztás pizza, amit leginkább egy frizbihez hasonlított Flora, és amibe Santina inkább bele sem harapott. Végezetül pedig jött egy szomorú, sajtos pizza, ami Flora szerint szörnyű volt.

A hölgyek megállapodtak abban, hogy egyik gyorsfagyasztott termék sem volt igazi pizza, azt tényleg jobb házilag készíteni:

Ezeket olvastad már?

Címlapfotó: YouTube

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!