A fél órás mac and cheese kihúz a pácból, a reteklevélből 5 perc alatt pesztót készíthetsz

Ismét szuper izgalmas témákkal foglalkoztunk a múlt héten: bemutattuk többek közt a marhahús legfontosabb részeit, kis útmutatót készítettünk a serpenyős tojásos reggelikhez, és csupán két hozzávalóból fantasztikus lepénykenyeret varázsoltunk.

  1. A két hozzávalós lepénykenyér, ami sokkal jobb, mint a bolti
    1.

    A két hozzávalós lepénykenyér, ami sokkal jobb, mint a bolti

    Minden házi szakács álma egy olyan köret, ami egyszerre látványos, és végtelenül egyszerű. Ebben a két hozzávalós lepénykenyérben testesülhet meg ez az álom, lássuk, hogyan készül!

  2. A filléres reteklevélből 5 perc alatt pesztót, 20 perc alatt tésztát és rizottót készíthetünk
    2.

    A filléres reteklevélből 5 perc alatt pesztót, 20 perc alatt tésztát és rizottót készíthetünk

    A legtöbben a kukába dobnánk, pedig a reteklevél aranyat ér, mennyei, zsenge tavaszi pesztót tudunk belőle készíteni, amit tökéletesen felhasználhatunk rizottóba vagy akár egy finom zöldségtésztába is, mutatjuk, hogyan!

  3. Teavaj, márkázott vaj: na nézzük, melyik mit jelent
    3.

    Teavaj, márkázott vaj: na nézzük, melyik mit jelent

    A csemegepultok előtt álldogálva az egyszeri bevásárló joggal teheti fel magának a kérdést: mitől márkázott a márkázott vaj, és mitől teavaj a teavaj? Itt a megfejtés!

  4. Rántotta, frittata, omlett: útmutató a serpenyős tojásételekhez
    4.

    Rántotta, frittata, omlett: útmutató a serpenyős tojásételekhez

    Amikor tojásos reggelikről van szó, könnyű összezavarodni. Hiszen annyiféle elkészítési mód létezik, hogy néha nem is tudjuk, éppen mi sül a serpenyőben.

  5. Sajtos tészta újratöltve! – Mutatjuk az egyedényes, 30 perces MAC AND CHEESE receptjét
    5.

    Sajtos tészta újratöltve! – Mutatjuk az egyedényes, 30 perces MAC AND CHEESE receptjét

    Ízletes, villámgyors, könnyen elkészíthető, és még csak nem is igényel túl sok alapanyagot. A következő, egyedényes mac and cheese nálatok is népszerű fogás lesz a hétköznapokon, ezt garantáljuk!

  6. Sokszínű maradék az almahéj: nem érdemli meg, hogy kidobd
    6.

    Sokszínű maradék az almahéj: nem érdemli meg, hogy kidobd

    Kedvenc almás süteményeinknek egyetlen hátránya van: a rengeteg megmaradó almahéj. Mielőtt kapásból elindulnánk a szemetes irányába, olvassuk el, mire lehet jó a konyhában.

  7. Alaplé 2. évad: a legfontosabb tudnivalók, ha marhahússal dolgoznál
    7.

    Alaplé 2. évad: a legfontosabb tudnivalók, ha marhahússal dolgoznál

    A csirke és a disznó után itt az ideje a marhahúsokkal is megismerkedni. Bélszín, lapocka, lábszár, rib eye, velős csont – te tudod, melyiket hogyan érdemes használni? A Nosalty és a CompactTv közös sorozatának következő részéből ez is kiderül!

  8. Angyalbögyölő vagy pöcsmácsik - Hol élünk? Ilyen a nudli!
    8.

    Angyalbögyölő vagy pöcsmácsik - Hol élünk? Ilyen a nudli!

    Tájegységtől függően más-más nevet kapott, de félreérthetetlenül tudjuk, mire hajaznak ezek az elnevezések - ilyen színes egyéniség a nudli.

  9. Kisokos az összes sütési funkcióhoz – Mutatjuk, melyiket mire használd!
    9.

    Kisokos az összes sütési funkcióhoz – Mutatjuk, melyiket mire használd!

    Akkor tudunk igazán helyt állni a konyhában, ha jóban vagyunk a sütőnkkel. A gázsütő szeszélyes üzem, ki kell ismerni a lelkét, de ugyanez igaz a villanysütőre is, csak ott számtalan funkció áll rendelkezésünkre. Ezeket bogozzuk most ki, és megnézzük, mit melyik funkción és hogyan érdemes sütni.

  10. 4 különleges zöldség, amit muszáj kipróbálnod az idei szezonban
    10.

    4 különleges zöldség, amit muszáj kipróbálnod az idei szezonban

    Remélhetőleg mindannyian egyre több zöldséget eszünk - most négy különlegességet mutatunk be, amikkel egészségesebbé teheted az étrended, és színesebbé a menüdet!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek