lepénykenyér

Így készül a hamisítatlan csevapcsicsa, a Balkán kedvenc fasírtja

A csevapcsicsa a balkáni fasírt, amit úton-útfélen, kis túlzással mindenhol megtalálunk a térség étlapjain. Ezeknél az országoknál nem telhet el úgy ünnep, hogy ne kerüljön belőle az asztalra. Eredetileg a sertés és a marha mellett bárányhúst is tartalmaz, így ha van rá lehetőség, mindenképp csempésszünk egy keveset a receptbe.

Nosalty

Így süthetsz igazi zsebes pitát otthon

Egy igazi, kívül ropogós, belül levegős pita készítése otthon is lehetséges, ráadásul nem is túl nagy kihívás. Persze kell hozzá egy kis kitartás és türelem, de mindezeket el fogjuk felejteni, amikor a kezünkben tartjuk a friss, meleg kenyeret.

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Sós sütemények karácsonyra

A sós sütemények különlegesebbé teszik az ünnepi menüt, kiváló alternatívát nyújtva az édességek mellett. Kényeztesd te is családodat saját készítésű sós ínyencségekkel ezen a karácsonyon!