10 leves, ami felmelegít, és megáll benne a kanál, olyan sűrű

Változatos leveseket gyűjtöttünk most össze nektek, ami pedig közös bennük, hogy nagyon sűrű, laktató főételeknek is beillenek!

  1. 1.

    Az eredeti sokac cserepes bab

  2. 2.

    Caldo Verde - a portugál kolbászos kelkáposztaleves

  3. 3.

    Parmezános-spenótos csicserileves

  4. 4.

    Lassú főzésű "fehérkrémleves" hullámos burgonyacsipsszel és cheddarral

  5. 5.

    Zöldségraguleves tárkonnyal és citrommal

  6. 6.

    Olasz lencseleves parmezánkrémes rókagombával

  7. 7.

    Toszkán bableves sütőtökkel és fodros kellel (Zuppa Frantoiana)

  8. 8.

    Klasszikus magyaros gombaleves vajgaluskával

  9. 9.

    Nagyon tejfölös frankfurti leves pirított virslivel

  10. 10.

    Tönkölybúzaleves

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Mézédes eprespite-receptek

Végre dübörög az eperszezon, s bár nem éppen a legolcsóbb alapanyag, kizárt, hogy lemondjunk róla egy teljes évre, szóval hajrá, készüljön legalább egy epres pite!

Nosalty

További cikkek