11 tiptop TOKÁNY, ami tökéletes lesz ebédre

Uborkával, szalonnával, zöldborsóval, tejföllel, kapros galuskával, párolt rizzsel vagy sült krumplival...imádjuk a tokányokat, mert annyiféleképpen variálhatók, laktatóak, és több napra is megfőzheted bármelyiket előre!

  1. 1.

    Csikós tokány rozmaringos burgonyával

  2. 2.

    Zöldborsós sertéstokány

  3. 3.

    Hentes tokány Sylviától

  4. 4.

    Zöldborsós tokány pirított tarhonyával

  5. 5.

    Erdélyi tokány

  6. 6.

    Toledói tokány

  7. 7.

    Egyszerű borsos tokány

  8. 8.

    Borsos tokány Károly konyhájából

  9. 9.

    Hentes tokány NoSalty módra

  10. 10.

    Sertéstokány kapros galuskával

  11. 11.

    Cukkinis csirketokány

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk