Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Lecsó lett a legjobb fogás az őszi Food Truck Show-n - az étel Indiában is megállná a helyét

Indiai fűszerezésű, padlizsános csicseriborsós lecsó nyerte a Food Truck Show legjobb indiai street food-jának díját. Ezúttal mi is begördültünk a fesztiválra, hogy segítsünk!

2018. szeptember 7. és 9. között került sor a Food Truck Show későnyári felvonására, ami ezúttal az indiai konyha bűvöletében került megrendezésre. Most először mi is begördültünk a Kincsem Parkba, és a food truckunkban kétféle ételt készítettünk: vajas csirkét és vöröslencsés dhalt.

A teljes bevételt a Tábitha ház gyermekhospice alapítványának került felajánlásra. Csapatunk ezúttal is zsűrizte a fogásokat Alain Diwan, indiai séf társaságában.

A legjobb indiai street food-jának díját az indiai fűszerezésű, padlizsános csicseriborsós lecsó nyerte. A gasztrofesztiválon a séfek india ízvilágát idéző fogásokkal versenyeztek, a három nap alatt egy szakmai zsűri és a közönség is értékelte az ételeket. A különleges lecsót a Meat & Sauce konyhafőnöke, Götz János készítette el, ami annyira jól sikerül, hogy a zsűri szerint még Indiában is megállná a helyét. 

„A Meat & Sauce lecsója nagyon eredetire sikerült. Nem jöttem volna rá magamtól, hogy ezt egy magyar séf készítette, és nem egy indiai származású. A párosítás ráadásul azért is különleges, mert egy kimondottan magyaros ételt fejlesztett tovább, így egyetlen ételben jelenik meg mindkét ország gasztronómiája” – mondta el Alain Diwan, indiai séf, a szakmai zsűri elnöke.

Ezeket olvastad már?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!