8 kiadós, éhségűző rizses egytálétel

Hét elején szeretnél egy kiadós, gyors ebédet vagy vacsit főzni? Válaszd a rizses egytálételeket! Nem lőhetsz velük mellé, most videókkal is segítünk az elkészítésükben.

1.Csirke-egytál kolbászos sült rizzsel

Szupergyors, szuper egyszerű, "mindent bele" egytál azokra a napokra, amikor nincs kedvünk sokáig időzni a konyhában!

A receptet itt találod.

2.Vajas-rizses csirke

Elképzelhetetlenül szaftos és omlós egytálétel, amivel nem lehet mellényúlni, és még mosogatni se kell sokat utána.

A receptet itt találod.

3.Édesburgonyás mexikói rizses hús

Nagyon egyszerűen elkészíthető pikáns rizses hús, csirkével és édesburgonyával!Gyors és finom, imádjuk!

A receptet itt találod.

4.Sütőtökös-csicseriborsós piláf

Amennyire egyszerűnek hangzik, annál ízletesebb ez az étel!

A receptet itt találod.

5.Bácskai rizses hús

Próbáljátok ki, mert rendkívül finom, és nagyon gyorsan elkészül!

A receptet itt találod.

6.Egyszerű vajas csirke

A vajas csirke az egyik legnépszerűbb indiai fogás - otthon is elkészíthetitek, pofon egyszerű, krémes, laktató, és nagyon finom!

A receptet itt találod.

7.Spárgás rizottó

Rettenetesen egyszerű étel, rendkívül finom, bár tény, hogy egy kicsit foglalkozni kell vele, és odafigyelni miközben készítjük, de megéri a vesződést!

A receptet itt találod.

8. Egyszerű csirkés-kolbászos paella

A legjobb spanyol fogás: paella szaftos csirkecombbal, füstölt kolbászkákkal és egy kevés koktélrákkal - Jamie Oliver receptje alapján.

A receptet itt találod.

IRATKOZZ FEL A NOSALTY HIVATALOS YOUTUBE-CSATORNÁJÁRA, HOGY NE MARADJ LE A LEGFRISSEBB RECEPTVIDEÓKRÓL!

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek