13 puhára sült kuglóf különféle ízesítésben és méretben

A tökéletes kuglófhoz csak egy jó recept és sütőforma kell, a többi gyerekjáték! Válassz innen receptet, és főzz mellé egy jó kávét, teát vagy kakaót!

  1. 1.

    Joghurtos mini kuglófok

  2. 2.

    Koszorú csoki- és marcipándarabokkal

  3. 3.

    Mazsolás minikuglóf csokitetővel

  4. 4.

    Kelt mákos kuglóf

  5. 5.

    Matcha teás mini kuglóf

  6. 6.

    Vörös bársony kuglóf

  7. 7.

    Túrókuglóf Iluska konyhájából

  8. 8.

    Narancsos kuglóf 2.

  9. 9.

    Szilvalekváros kuglóf aszalt szilvával

  10. 10.

    Meggyes kuglóf

  11. 11.

    Vaníliás márványkuglóf

  12. 12.

    Csokidarabos kuglóf

  13. 13.

    Orosz almás kuglóf

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!