8 krémesen kanalazható saláta nem csak sült hús mellé

A tejfölös-majonézes-veganézes-joghurtos saláták ideje nem csak a karácsonyi időszak. (Bár az sincs már messze...) Kutyuljunk ki egy kiadós adag kukorica-, burgonya- vagy céklasalátát, és kanalazzuk a főétel mellé, vagy akár magában is!

  1. 1.

    Krémes tojássaláta egyszerűen

  2. 2.

    Tejfölös uborkasaláta

  3. 3.

    Tejfölös burgonya

  4. 4.

    Jennifer Aniston kedvenc salátája

  5. 5.

    Burgonya kapros-tejfölös mártásban

  6. 6.

    Rosolli, a finn céklasaláta

  7. 7.

    Csirkés-almás-sajtos kukoricasaláta

  8. 8.

    Veganézes krumplisaláta

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek