8 étvágygerjesztő gombasaláta, amit egymagában is megennénk
A hideg előételek egyik legkedveltebb képviselője a gombasaláta, amit egymagában is eleszegetnénk. Ugye, te is odavagy ezért a finomságért?
NosaltyA hideg előételek egyik legkedveltebb képviselője a gombasaláta, amit egymagában is eleszegetnénk. Ugye, te is odavagy ezért a finomságért?
NosaltyA köretek kihagyhatatlan elemei a mindennapi étkezésnek, de nem kell, hogy mindig ugyanazokat készítsd el! Most csokorba szedtünk 8 finomabbnál finomabb köretet, amik közül több akár önálló fogásként is megállja a helyét.
NosaltyA tejfölös-majonézes-veganézes-joghurtos saláták ideje nem csak a karácsonyi időszak. (Bár az sincs már messze...) Kutyuljunk ki egy kiadós adag kukorica-, burgonya- vagy céklasalátát, és kanalazzuk a főétel mellé, vagy akár magában is!
NosaltyPörköltbe vagy tejszínesen, a gombát minden ehető formájában imádjuk. Most is olyan főételeket hoztunk nektek, melyek tökéletesek lehetnek a gombaimádóknak.
NosaltyTegyük tele az asztalunkat ízletes gombás ételekkel! A kis kalaposokkal annyi mindent kezdhetünk, hogy szinte ránk tör a bőség zavara. Mondjuk ezen a döntésképtelenségen a lenti lista sem fog túl sokat segíteni, tekintve, hogy jobbnál jobb gombás finomságokkal van tele.
NosaltyA majonézes kukorica és a franciasaláta mellé bizony bőven elfér egy könnyedebb gombasaláta. Svéd, majonézes, spenótos, segítünk megtalálni a jövőbeli kedvencedet!
NosaltyHogyha a szem a lélek tükre, a bőr valószínűleg az egészségé. Számtalan olyan egészségügyi probléma és betegség van, amit az arcbőrünk alapos vizsgálatával könnyedén felismerhetünk.
Kremmer MagdiSzégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!
Rosanics PetraA Krúdy-év emlékezetes volt. 2013-ban reflektorfénybe került Óbuda vendéglátása, az ihletadó pedig az író születésének 135. és halálának 80. évfordulója volt. Ekkor még több legendás hely működött a Krúdy-negyedben: egy évre rá zárt be a Lajos utcai Régi Sipos Halászkert, aztán a Mókus Söröző, majd a Fő téri Új Sipos is. A kultikus vendéglői negyed fénye mára kissé elhalványult, pedig most is van hová mennünk, ha egy kis vendéglői nosztalgiára vágyunk. 5 jó helyet ajánlunk Óbuda szívében!
NosaltyA mai menü tele lesz olyan fogásokkal, melyben helyet kapnak a tavasz csodás alapanyagai.
Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?
A görögdinnye az egyik legkedveltebb gyümölcs, de vannak, akik jobb, ha módjával és óvatosan fogyasztják.