Új mánia a TikTokon – a fagyasztott gumimaci

A gumimacik a mennybe, pontosabban a fagyasztóba mennek ebben az új TikTok-videóban, amiért most mindenki megőrül. Állítólag még jobb lesz így az ízük!

Szóval megint a TikTok. Mit tehetnénk, mindig kitalálnak valami újat a felhasználók, vagy épp egy régi trükköt mutatnak meg, amiről korábban nem is hallottunk, mi pedig csak ámulunk és bámulunk. Megtudtuk már, miként kell a szemeteszsákot használni, most pedig egy nyár ihlette trendet kapott fel a TikTok, amihez nincs másra szükség, mint egy csomag gumimacira. Vagy bármilyen más gumicukorra.

A TikTok népe frissítő nassolnivalónak fagyasztja le a gumimacikat

A @tashanewcomb nevű felhasználó által megosztott videó szerint, aki még nem evett fagyasztott gumicukrot, az még sosem volt a mennyországban.

A tézis tehát az, hogy a gumimaci – illetve valószínűleg bármilyen gumicukor – sokkal finomabb lesz attól, ha fagyasztva esszük.

Egy éjszaka a fagyóban, és teljesen új íze lesz a kis gumimackóknak (amiket akár házilag is el lehet készíteni), ez a hűs állapot és új állag pedig igazi nyári frissítővé teszi őket.

@tashanewcombe

I refuse to eat them toom temperature now

♬ original sound - bestspedup

A június 27-én posztolt videót eddig több mint 1,3 millióan látták, és 120 ezren kedvelték. Sokan rácsodálkoztak a trükkre, míg olyanok is voltak, akik maguk is ismerik ezt a módszert, és alátámasztották, hogy tényleg annyira jó, mint hogy azt a videó készítője állítja. Egy próbát biztosan megér!

Forrásunk volt.

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Ezeket a recepteket is érdemes kipróbálni:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?