Kókuszgolyók kavalkádja

Reform kókuszgolyó cukormentesen

Mandulatej készítéséből maradt vissza a "majdnem" őrölt madula, és gondoltam, csinálok belőle valamit. Pillanatok alatt megvan, cukor sem kell hozzá, mert a mazsola, datolya és ...

Aszalt szilvás-kókuszos golyó

Sütés nélküli sütit szerettem volna készíteni a lányom segítségével, hogy a készülődés a karácsonyra ne kapkodós, rohanós, hanem nyugodt és beszélgetős lehessen. Ez a süti jó ...

Édes pókocskák Halloweenre

A tavalyi boszorkány ujjak után idén egy édes pókos sütit készítettünk a 4 éves kislányommal. Erre a sütés nélküli cukiságra egy gyermek magazinban bukkantam rá... Ugye, milyen jó, ...

Kókuszos bulgur

Tavaly ismerkedtünk meg én és a bulgur, azóta sok minden készült belőle. Sokkal jobban szeretem, mint a rizst, és ez a kókuszos bulgur, egyszerűen isteni. :)

Mandulás kókuszgolyó

Eljött a január és a már klisékké vált újévi fogadalmak, melyeket vagy betartunk, de leginkább nem. Esendő halandó lévén, én gyakorlatilag soha nem tartottam be semmiféle fogadalmat, ...

Legújabb receptek

Karamellás-csokis fudge

Ínycsiklandozó falatok az ünnepi asztalra! Egy igazán ízletes desszert, amit könnyedén el lehet készíteni, és garantáltan elnyeri mindenki tetszését! A krémes tejkaramell tökéletes ...

Kolbászos sajtfánk

Egy kis gyors sós harapnivaló, esetleg vendégváró, ha nem akarunk hosszasan pogácsát keleszteni, dagasztani. Nagyon finom puha, még másnap is. Kolbász nélkül is elkészíthető, sonkával ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A retró sajtos tallér titkai: így lesz a legropogósabb és...

A sajtos tallér a magyar konyha egyik kedvelt ropogtatnivalója, amely generációkon át örökített hagyományokon alapul. Ez az egyszerű, mégis rendkívül ízletes snack szinte minden alkalomra illik: legyen szó családi összejövetelről, baráti találkozóról vagy egy egyszerű esti filmezésről. De hogyan vált ez a finomság a magyar háztartások alapvető elemévé, és miért olyan népszerű ma is?

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...