Két étel, amit a királyi család nem ehet nyilvánosan

A brit királyi családnak rengeteg furcsa szabályt kell betartania, és nincs ez másképp az étkezési szokásaikkal sem. Ezt a két ételt például soha nem ehetik.

A királyi családnak rengeteg előírást kell betartania az élet minden területén, így természetesen az étkezésekkor is. Nyilván van néhány nagyon fura szokásuk, mint például az, hogy tilos fokhagymát használni, de ezeken felül szerepel a listájukon két olyan fogás is, amit a királyi család tagjai nem ehetnek a nyilvánosság előtt.

Két étel, amit a királyi család nem ehet nyilvánosan

A család egyik volt alkalmazottja, Darren McGrady most elárult néhány titkot egykori munkaadóitól.

Az is kiderült többek között, hogy a családtag számára két fogás is tiltott a nyilvános étkezéseken. Ezek közül az egyik a libamáj, másik a kagyló.

Az utóbbi talán érthető is, hiszen nem lehet elegánsan fogyasztani a kagylót. És mégis, melyik királyi tag szeretné, ha lefotóznák ragacsos ujjakkal, miközben széttör egy kagylót?!

A libamáj tiltása pedig a pletykák szerint Károly hercegtől ered, aki állatjóléti okokra (a libák tömése állatkínzásnak minősül) hivatkozva száműzhette ezt az ételt. Valljuk be, ez egy igen humánus gesztus.

Forrásunk volt.


Még több királyi család:

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek