8 porhanyós, kelt tésztás csoda mindenkinek

A kelt tészta csodája időről időre elbűvöl minket – maga az eljárás, a türelem, az illatok és az ízek mind-mind megidézik gyerekkorunkat. Vállalkozzunk az egyik receptre a héten!

  1. 1.

    Fahéjas csavart karamellás öntettel

  2. 2.

    Kakaós és fahéjas csiga Fruzsina konyhájából

  3. 3.

    Sütőtökös csíkos kalács

  4. 4.

    Csokis-diós kalács

  5. 5.

    Vaníliás kókuszos csiga banánnal

  6. 6.

    Márványos foszlós

  7. 7.

    Fahéjas koronakalács

  8. 8.

    Fahéjas csigák - kávés sziruppal leöntve

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek