Ezeket az italokat fogyaszd, ha gyomorégéssel küzdesz

A gyomorégés kellemetlen, sokakat érintő probléma, de léteznek olyan italok, amelyek gyorsan segíthetnek enyhíteni a bosszantó tüneteket.

A gyomorégés tünetei megnehezítik a mindennapokat. A mellkasban tapasztalt szúró fájdalom gyakran csupán apró kellemetlenségként kezdi, majd egyre erősödik, és napokon keresztül velünk marad. A különböző savlekötők és gyógyszerek jól működnek a gyomorégés ellen, de a tünetek enyhítésében bizonyos ételek és italok is a segítségünkre lesznek. 

Galériánkban mutatjuk, hogy mit igyál, ha gyomorégéssel küzdesz!

Forrásunk volt.


Még több egészséges ital, ami csodákra képes:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Az étel, amit ki nem állhat a horoszkópod

Édes meggymártás hússal, kemény daragaluska, furcsa répafőzelék, csufi kelkáposzta, kesernyés máj? Mindenkinek van legalább egy utált étele... Ajánljuk, hogy győzd le a mumust, és készítsd el a nemszeretem-ételt felnőtt fejjel, egy tényleg jó recept alapján!

Napi 4000 lépést kiválthatunk idős korban a helyes étrenddel

Biztosan hallottuk már, hogy naponta legalább 10 000 lépést kell tennünk a kiegyensúlyozott, egészséges, aktív mindennapokért, ám ezt nem mindig egyszerű elérni – különösen idősebb korban. Most azonban rámutattak arra, hogy egy másik módszerrel kiválthatjuk a testmozgás egy részét.