Elég bizarr: így tudod azonnal lehűteni a pizzát, ha nagyon forró

Ennél furább dolgot ritkán lehet látni. Ha lenne pizzarendőrség, ezt a férfit biztosan lecsuknák, lehetőleg élete végéig.

A Redditen DaddyRavioli nevezetű felhasználó osztotta meg férje nagyon furcsa technikáját arra, hogyan szokta lehűteni a forró pizzát. A házaspár már az egyetem óta ismeri egymást, azóta nagy pizzaimádók, gyakran készítik közösen is kedvencüket. A férfi (sajnos) rájött, miként hűtheti le a pizzát a leggyorsabban: egyszerűen hideg víz alá tartja pár másodpercig, ezt a technikát pedig mai napig alkalmazza. A férfi szerint nem kell szörnyülködni ezen a módszeren, ugyanis egyáltalán nem változtat a pizza ízén, és tényleg szuper gyorsan lehűl.

A kommentelők természetesen nem fogták vissza magukat, amikor meglátták a videót, és elég durva megjegyzésekkel illeték a férfit és bizarr trükkjét:

Water pizza

Ne etesd, ennek a vérvonalnak véget kell vetni” – írta ironikusan az egyikük. Egy másik azzal viccelődött, hogy férje olyan, mint egy mosómedve, és jobb, ha a felesége minél előbb kidobja a lakásból, mielőtt a macskát is megeszi. De a személyes kedvencem ez volt: „Sajnálkozva hallom, hogy a jövőben el fogtok válni.” Reméljük az utóbbi azért nem következik be.

Ha esetleg ki szeretnéd próbálni ezt a módszert, vagy csak megkívántad a pizzát, akkor mutatunk hozzá recepteket:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg a legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon vagy a YouTube-on!

Ezeket olvastad már?

Forrásunk volt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek