Húsvétkor általában nem porciózzuk szűkmarkúan az élelmiszereket, sőt, éppen ellenkezőleg, utat adunk egy kis bőségnek. Így nem meglepő, hogy a húsvéti asztal sztárjából, a sonkából is megmarad egy jó darab. Tény, hogy nagyon finom, de huzamosabb ideig tartó fogyasztása már unalmassá válhat. Ráadásul a hűtőben tárolva egy picit veszít frissességéből, zamata tompul és kiszárad. Azt persze nem engedhetjük meg magunknak, hogy veszni hagyjuk, de egy kis találékonysággal csodákat művelhetünk.
-
adagIdőpKöltségolcsóNehézségkönnyűMég több húsos palacsinta2327Kalória33.8gFehérje107.3gSzénhidrát197.3gZsír -
adagIdőpKöltségolcsóNehézségkönnyűMég több omlett304Kalória22.1gFehérje7.7gSzénhidrát19.9gZsír -
adagIdőpKöltségolcsóNehézségkönnyűMég több quiche383Kalória15.6gFehérje34.7gSzénhidrát19.3gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több húsos tészta592Kalória28.6gFehérje48.7gSzénhidrát29.9gZsír -
adagIdőpKöltségolcsóNehézségkönnyűMég több sonkás pizza821Kalória25.4gFehérje111.3gSzénhidrát28.4gZsír -
-
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több sós muffin672Kalória21.2gFehérje62.8gSzénhidrát36.6gZsír