12 húsétel, melyet a tejszín tesz selymessé

Egy remek húsételt még tökéletesebbé tehet egy kis tejszín, mely laktatóvá és selymessé teszi az adott fogást, ráadásul a köretünket is körbe öleli.

Teljesen mindegy, milyen húsételt készítesz ezúttal, a lényeg, hogy adj hozzá egy kis tejszínt, hogy igazán szaftos legyen. Készülhet pulykából, szűzérméből vagy csirkemellből az adott húsételt, az alábbi listában biztosan találsz kedvedrevalót.

  1. Barbár csirke
    adag
    Idő
    p
    Költség
    megfizethető
    Nehézség
    könnyű
    660
    Kalória
    37.7g
    Fehérje
    11.8g
    Szénhidrát
    48.8g
    Zsír
    Még több ragu

Még több húsétel itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek