Egy majonézes saláta húsvétra, ami a horoszkópod párja

Franciás, burgonyás, tojásos, virslis, zelleres, zöldséges, avokádós? Melyik majonéztől szaftos saláta a csillagjegyed párja idén húsvétkor?

HALAK csillagjegy: február 20-március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot. Egy igazán gazdag, klasszik franciasaláta? A halak máris odavannak!

VÍZÖNTŐ csillagjegy: január 21- február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló. Retró külsejű, salátalevélen tálalt tojássaláta, a vízöntőknek:

BAK csillagjegy: december 22 - január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzői. A bakok ezúttal egy örökzöldet kapnak, virslisalátát...almával!

NYILAS csillagjegy: november 23 - december 21:

Intelligenciájuk, széles látókörük és a nagy szívük jellemzi őket, de a hasukat is kifejezetten szeretik. Tudjuk, hogy amerikai recept, de attól még a nyilasok (is) tuti imádják majd:

SKORPIÓ csillagjegy: október 24 - november 22.

Imád élni, humánus, önfeláldozó személyiség, de híresen „nehéz” vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van. A hétre meg is van a skorpiók párja: klasszikus tojássaláta várja őket!

MÉRLEG csillagjegy: szeptember 24 - október 23:

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. Az alma és a sajt örök páros, de a csirke, a majonéz és a kukorica sem rontja el. Igaz, kedves mérlegek?

SZŰZ csillagjegy: augusztus 24 - szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. A tejtermékekkel hadilábon álló vagy vegán szüzek receptje:

OROSZLÁN csillagjegy: július 23 - augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. Gyönyörű burgonyasaláta félbe vágott tojásokkal, tavasziasan. Készüljön most ő az oroszlánoknál:

RÁK csillagjegy: június 22 - július 22.

A legnőiesebb jegy, és egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, nagyon érzékeny és családcentrikus. Az újhullámosra vágyó rákok receptje. Mutatós és fincsi:

IKREK csillagjegy: május 22 - június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak - néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak. Egyáltalán nem megszokott külsejű, a céklától pink tojássaláta várja az ikreket:

BIKA csillagjegy: április 21 - május 21.

Energikus, erős, empatikus - nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. Nagyon tavaszi alapanyagok kerültek ebbe a saliba, a bikák örömére:

KOS csillagjegy: március 21 - április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét. Miért is ne kerülhetne extra zöldség a krumpli mellé? Azonnal kérjük a kosoknak!

Címlapról ajánljuk

További cikkek