Egy majonézes saláta húsvétra, ami a horoszkópod párja
Franciás, burgonyás, tojásos, virslis, zelleres, zöldséges, avokádós? Melyik majonéztől szaftos saláta a csillagjegyed párja idén húsvétkor?
NosaltyFranciás, burgonyás, tojásos, virslis, zelleres, zöldséges, avokádós? Melyik majonéztől szaftos saláta a csillagjegyed párja idén húsvétkor?
NosaltyHa vendégeket vársz, és nem tudod, mivel készülj, akkor lesd meg, milyen szuper majonézes finomságok várják, hogy elkészítsd őket!
NosaltyKellemetlen meglepetés érhet, ha nem figyelsz oda az alábbi jelekre, amikor majonézes ételt fogyasztasz.
NosaltyA majonézes saláták elengedhetetlen kiegészítői lehetnek a hidegtálaknak, így nem véletlenül nagy kedvenceitek. Lássuk a befutókat idén!
NosaltyA magyarok kedvenc salátája kétség kívül temérdek majonézzel és lehetőleg szintén nem kevés tejföllel készül. Nem egészséges, nem fogyókúrás, de annyira jó, hogy néha muszáj bűnözni.
NosaltyAz egyre jobban elszálló árak mellett már nem könnyű fejben tartani, hogy akkor most mi számít olcsónak. Nagyon sok minden, ami régen filléres volt, ma már nem az, és szinte úgy kell vadászni a pénztárcabarát megoldásokat. Az otthoni alkotással sokat lehet spórolni, persze nem minden ötlet jó ötlet. Most (nagyjából) konkrét számokon keresztül válik láthatóvá, hogy mivel éri meg otthon vesződni, mert mi itt, a Nosaltynál bizony kiszámoltuk.
Lakos BenedekTartalmas salátáinkat bármilyen rántott húsételhez, zöldséghez, de akár magában is fogyaszthatjátok.
NosaltyNe mondja senki, hogy salátával nem lehet jóllakni. Az alábbi receptek mind remek cáfolatok erre az állításra: ha a megfelelő alapanyagokat keverjük össze, egy teljes étkezéssel felérő salátát kapunk.
NosaltyVannak azok a saláták, amelyekkel tényleg nem nagyon lehet jóllakni: zöld levelek, egy kevés dresszing és semmi más. Szerencsére nem ezeket gyűjtöttük össze, hanem az olyan salátákat, amelyek majdnem felérnek egy főétkezéssel. Mert ezek az igaziak.
NosaltyEbben a hőségben sokszor az egyetlen, amit el tudunk képzelni ebédre, az egy hűvös saláta. Azért, hogy éhesek se maradjunk, színes, laktató változatokat hoztunk, melyek a majonéztől krémesek.
NosaltyA saláta egy sokszínű spektrum, ami az egyszerű leveles zöldektől tart, a sült zöldségeken át, egészen a gabonákig és tésztáig. És ezen a spektrumon általánosan elfogadott igazságnak tűnik, hogy maradékból finomabb lesz a saláta.
Lakos BenedekA húsvéti készülődés minden izgalma és fáradtsága kissé felidézi az emberben a karácsonyi rohanás emlékeit. De nem kell ennek így lennie: szépen, nyugalmasan is letudhatjuk az összes feladatot, ha egy kicsit előre készülünk.
Lakos BenedekHa nemcsak szendvicseket és sonkatekercseket szeretnél felszolgálni húsvétkor, hanem valamilyen salátát is, akkor ments le ezek közül párat, és készítsd el!
NosaltyA húsvét legalább annyira szól a sonkáról és tojásról, mint a különböző krémes kísérőkről, legyenek azok majonézes saláták, mártogatós zöldségkrémek, esetleg házi májasok és sonkás pástétomok. Cikkünkben most a hagyományos majonéz helyett/mellett kínálható különböző ízesítésű majonézekhez illetve variációkhoz adunk ötleteket.
Szekeres DóraA Pantone 2026-ban is kiválasztotta az év színét, ami ezúttal meglepő módon a fehér egyik árnyalata lett.
Macsuga ViktóriaTélen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.
NosaltyLegyen még fantasztikusabb a karácsonyod, vegyél részt az ALDI egyedülálló nyereményjátékában!
HirdetésA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A ’90-es évek konyhaszínei újra hódítanak, de most sokkal kifinomultabban, mint valaha. Mutatjuk, hogyan frissítik fel ezek az árnyalatok a konyhát úgy, hogy az egyszerre legyen modern és nosztalgikus.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...