Heti menü: tavaszköszöntő finomságok!

Már csak egy hajszálnyi választ el minket attól, hogy tényleg megérkezzen a tavasz! A héten már a márciust köszöntjük, ennek örömére csupa zsenge alapanyagból főzünk!

Tavaszi ételekért ide kattints >>

Heti menü – 2013. február 25.– 2013. március 3.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek