Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Heti ételhoroszkóp: tudd meg, melyik strandos kaja vagy csillagjegyed alapján

Melyik strandos fogáshoz húz a szíved leginkább? Gofris, lángosos vagy hekkes típus vagy? Tudd meg az igazságot, ezúttal csillagjegyed alapján.

HALAK csillagjegy: február 20 – március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot. Mit szólnál, ha egy édes, roppanós strandos gofri lenne a tied?


Vízöntő csillagjegy: január 21 – február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló. Sült kolbász mustárral, fehér kenyérrel, ahogy kell – ha elnehezítene, pihenj egyet utána a strandon az árnyékban.


 

Bak csillagjegy: december 22 – január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzőik. Egy cső édes-sós főtt kukorica még azt is megéri, hogy utána a fogaid közül szedegesd a szemeket. Ínyencebbek így is készíthetik:

Nyilas csillagjegy: november 23 – december 21.

Intelligensek, széles látókör, odaadás és meleg szív jellemzi őket, és kifejezetten szeretik a hasukat. Sült hekk koviubival, kenyérrel, szigorúan kézzel fogyasztva!

Skorpió csillagjegy: október 24 – november 22.

Imád élni, humános, önfeláldozó személyiség, de híresen „nehéz” vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van. Sárgabarackos-joghurtos jégkrém házilag – tudjuk, ilyen kevés van a strandokon, de lehet próbálkozni!

Mérleg csillagjegy: szeptember 24 – október 23.

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. Hamburger – az egyik kedvenc főétel minden standon, amit nyaraláskor még silányabb minőségben is befalunk.


 

Szűz csillagjegy: augusztus 24 – szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. Palacsinta – na de túrós, fahéjas vagy lekváros legyen?

Oroszlán csillagjegy: július 23 – augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. Neked jut talán a legtipikusabb strandos étel, a lángos!

Rák csillagjegy: június 22 – július 22.

A legnőiesebb jegy, de egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, és nagyon családcentrikus. Egy pizzaszelet az, ami megmenti majd az életed a vízszítta éhségtől.


 

Ikrek csillagjegy: május 22 – június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak – néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak. Egy hideg, szörpös, neonszínű jégkásához mit szólnál?

Bika csillagjegy: április 21 – május 21.

Energikus, erős, empatikus – nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. Sült krumplival sose nyúlhatsz mellé – és ettől tutira gyomorrontást se kapsz.


 

Kos csillagjegy: március 21 – április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét.  Egy hot dog jár neked, amit kedvedre tölthetsz mindennel, amit szeretsz.


 

És ezeket láttad?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!