Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Heti ételhoroszkóp: szerencsés hétnek nézünk elébe ezekkel az epres finomságokkal!

Igazán szerencsés hétnek nézünk elébe, szinte minden csillagjegynek lesz egy különösen jó napja. Ezt a vidám hetet dobjuk fel epres édességekkel!

HALAK csillagjegy: február 20 – március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot. A hét legjobb napja a csütörtök lesz, és nem is kell különösebb okot keresned arra, minek köszönhető a jó kedved. A hétvége a kikapcsolódás ideje, ne szervezz túl mozgalmas vagy fárasztó programokat.  


 

Vízöntő csillagjegy: január 21 – február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló. Ezen a héten a család lesz a főszerepben, minél több időt szeretnél együtt tölteni a szeretteiddel. Koronázd meg a hét legboldogabb óráit ezzel a finom és egyszerű epres brownie-val.


 

Bak csillagjegy: december 22 – január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzőik. Szerencsés hétnek nézel elébe, a csillagok állása szerint amire a héten vágysz, megkapod. A héten elért sikereket ünnepeld meg ezzel a könnyű és könnyed tejberizzsel. 


 

Nyilas csillagjegy: november 23 – december 21.

Intelligensek, széles látókör, nagy szívük jellemzi őket, és kifejezetten szeretik a hasukat.  Te is meglepődsz azon, mennyire jól bírod tartani a tempót a munkahelyeden és otthon. Ne felejts el lazítani sem, most nagyon nem lenne jó belebetegedni a túlhajszoltságba. 
 

Skorpió csillagjegy: október 24 – november 22.

Imád élni, humános, önfeláldozó személyiség, de híresen „nehéz” vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van. Nem kizárt, hogy a héten végre beköszönt a szerelem az életedbe. A kérdés, hogy vajon egyáltalán észreveszed-e? A hétvége kitűnő alkalom, hogy egyedül dolgozd fel az elmúlt időszak történéseit, használd ki az alkalmat!


 

Mérleg csillagjegy: szeptember 24 – október 23.

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. Az anyagiak terén a héten nagyon jó hírek érkezhetnek, érdemes azonban óvatosan kezelned a pénzügyeket. Egy kis spórolással most remekül megalapozhatod a nyarad. 


 

Szűz csillagjegy: augusztus 24 – szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. Egy finom muffinnal minden problémát lehet orvosolni. Pánikra nincs okod, néhány nehezebb percet kivéve egészen kiegyensúlyozott heted lesz, amelyet egy hét vége felé történő esemény még inkább feldob majd! 

Oroszlán csillagjegy: július 23 – augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. Ez a hét a munkáról, és az abban való előrelépésről szól majd, munkádat pedig siker övezi majd. Ha megfáradnál a sok munkában, dobd fel a napot ezzel a könnyű csokitortával!  

Rák csillagjegy: június 22 – július 22.

A legnőiesebb jegy, de egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, nagyon érzékeny és családcentrikus. Ezen a héten dobj félre minden kötelező, de nem kívánt programot, és tölts inkább időt azokkal, akikkel szerinted igazán érdemes. Ha nem akarsz üres kézzel menni a hétvégi baráti találkozóra, ezzel a morzsasütivel érdemes készülnöd!

Ikrek csillagjegy: május 22 – június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak – néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak.  A kulcsszó: türelem. A hét második felében végre lazíthatsz egy kicsit, az eddig téged emésztő problémák megszűnni látszanak majd. Élvezd ki a hétvégét, add át magad kicsit a közelgő nyár hangulatának.  


 

Bika csillagjegy: április 21 – május 21.

Energikus, erős, empatikus – nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. A szerencse melléd áll ezen a héten, kevés dolog van, ami elronthatná a kedvedet. Hétvégén bánj óvatosan a szavakkal, nehogy balhé legyen a vége!


 

Kos csillagjegy: március 21 – április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét. Sok időd megy el arra, hogy pénzügyeidet igazgatod. Érdemes résen lenned ezen a téren, de nem szabad hagynod, hogy minden erről szóljon. Szerdától a kapcsolatok terén pozitív változás állhat be. Próbáld ki ezt a sütit, amivel még jobbá teheted a következő napokat! 

És ezeket láttad?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!