Heti ételhoroszkóp: ez a Te szerencsehozó ételed a hétre, mit szólsz?

Minden hétfőn igyekszünk segíteni nektek, mit főzzetek a héten, és a heti menü mellett heti ételhoroszkóppal is kedveskedünk.

HALAK csillagjegy: február 20 - március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot. Házi gesztenyepüré - mi finomabb ennél így ősszel?

Vízöntő csillagjegy: január 21 - február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló.Kreatívkodj a krumpliddal!

Bak csillagjegy: december 22 - január 20.

Nyilas csillagjegy: november 23 - december 21.

Skorpió csillagjegy: október 24 - november 22.

Mérleg csillagjegy: szeptember 24 - október 23.

Szűz csillagjegy: augusztus 24 - szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek.Retró kedvenc bármikor, bárhol:

Oroszlán csillagjegy: július 23 - augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. Lángosimádó oroszlánoknaknak ajánlva:

Rák csillagjegy: június 22 - július 22.

Ikrek csillagjegy: május 22 - június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak - néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak. Paradicsomos húsgolyó spagettiágyon, igazi olasz (és amerikai) favorit!

Bika csillagjegy: április 21 - május 21.

Energikus, erős, empatikus - nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. A zeller + sajt is igencsak finom együtt, kiváló vacsora:

Kos csillagjegy: március 21 - április 20.

És ezeket láttad?

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Mézédes eprespite-receptek

Végre dübörög az eperszezon, s bár nem éppen a legolcsóbb alapanyag, kizárt, hogy lemondjunk róla egy teljes évre, szóval hajrá, készüljön legalább egy epres pite!

Nosalty

További cikkek