A hét szakácsa: Olaszné Anci

A héten Ancival ismerkedhettek meg, akinek a főzés nem csak hobbija, hanem korábban szakmája is volt. Nyugdíjasként a nagyüzemi étkeztetés már a múlté, de a fakanál megmaradt.

Megtiszteltetésnek vettem a felkérést, legalább van alkalmam megköszönni, hogy annyi mindent tanulhattam tőletek. Általatok nagyon sok remek recepttel lettem gazdagabb. Nagyon szeretek sütni-főzni.

Olaszné Anci

Szerencsés embernek vallom magam, mert a szakmám egyben a hobbimat is jelenti. Betegélelmezésben dolgoztam - ami kicsit más mint hétköznapi főzőcske- de én azt is imádtam... Ma már nyugdíjas Nagymamaként csak a barátainknak és a népes családomnak készítek ételeket, rajtuk próbálok ki minden új receptet, ők az én kritikusaim!

Almás-szilvás cobbler recept

Mind a négy gyermekem szereti a hasát, szerencsére vannak pici unokáim, akiknek szintén kedvezhetek finomságokkal. Ha nincs étvágyuk, igyekszem úgy tálalni, hogy legyen! Alkalmanként együtt gyúrjuk a tésztát a 3 éves Dorka unokámmal! Természetesen az ő műve is kisül, lessük a sütő ablakán keresztül. Nagyon jó móka!

A hidegkonyhát is nagyon szeretem, a családom is kedveli. Ha valami újdonságot fedezek fel Kedves Szakácstársaim receptjei között, az biztosan kipróbálásra kerül. Vagy az eredeti recept alapján, vagy a családom ízvilágához igazítva! Általatok sok Kedves barátot is szereztem....

Ezeket olvastad már?

Képes vagyok sok-sok időt a konyhában tölteni fáradság nélkül, mert számomra nagy öröm és valódi kikapcsolódás a főzés! Boldogan osztom meg veletek a receptjeimet és én is szívesen kipróbálom a ti recepteteket is, mert még mindig akad, ami számomra is új! Köszönöm mindenkinek és kívánom, hogy további szép napokat töltsetek a Konyhában!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

Inkább az ára számít egy terméknek, mint a minősége

Az Auchan szakértői szerint manapság egyre inkább az ár számít, amikor édességet vásárolunk az ünnepekre. A fogyasztói kosárba jellemzően kevesebb termék kerül a tavalyi évekhez képest, és az előre elkészített csomagok és díszkosarak helyett is a vásárlók inkább maguk állítják össze az édességcsomagokat. Egyre népszerűbbek a sajátmárkás és a kimért termékek.

Nosalty

További cikkek

Vendégváró falatok karácsonyra

Talán már ki is küldtük az első meghívásokat a családnak, barátoknak, meg is van a kiválasztott nap, most már csak egy dolog kell: vendégváró falatok karácsonyra. Az alábbi listából válogathatunk sósat, édeset, amit csak szeretnénk.