9 hústekercs, -rolád és -göngyöleg, ami szaftosan vár a tálon

A húsok kifinomult és elegáns formája a töltött és tekert rolád. Szinte bármit elhelyezhetünk a tekercsekben, az egyetlen lényeg talán az, hogy gondoskodjunk a kellően szaftos végeredményről. És egy nagy tál rizsről.

  1. 1.

    Aszalt szilvás pulykamell vörösboros gombaszószban

  2. 2.

    Baconbe tekert pulykamell borban

  3. 3.

    Töltött pulykamell

  4. 4.

    Zöldségekkel göngyölt pulykamell

  5. 5.

    Sonkás-sajtos pulykatekercs

  6. 6.

    Göngyölt pulykamell

  7. 7.

    Svájci lakodalmas szelet

  8. 8.

    Gombás pulykarolád burgonyával

  9. 9.

    Szezámos töltött pulykarolád brokkolis bulgurral

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek