Mit főzzek ma? Mentás zöldborsókrémleves, sajtos-tejfölös csirkemell és barackos pite...
A mai menüben fantasztikus fogásokat ajánlunk, melyek tökéletesek lesznek egy napsütéses nyári napra.
NosaltyA mai menüben fantasztikus fogásokat ajánlunk, melyek tökéletesek lesznek egy napsütéses nyári napra.
NosaltyA húsok kifinomult és elegáns formája a töltött és tekert rolád. Szinte bármit elhelyezhetünk a tekercsekben, az egyetlen lényeg talán az, hogy gondoskodjunk a kellően szaftos végeredményről. És egy nagy tál rizsről.
NosaltyA karácsonyi lakoma a felnőttek számára az év legfinomabb ételekkel, leggazdagabb különlegességeivel teli időszaka, sok kisgyerek inkább ódzkodik a hagyományos ünnepi ételektől, vagy csak korlátozottan próbálja ki azokat. Gondoljunk rájuk is!
Szekeres DóraHa egy kicsit szaftosabb húsra vágysz, mint a csirke, akkor remek választás lehet a sertéshús, melyet rendkívül sokféleképpen lehet elkészíteni.
NosaltyMennyei húsételeket válogattunk össze, minden földi jóval göngyöltük őket, senki sem marad éhes utánuk, ez garantált!
NosaltyKarácsony másnapján igazi ünnepi fogásokat készítünk: céklaleves, göngyölt hús és karácsonyi keksz készül.
NosaltyA húsételek koronázatlan királya a göngyölt hús. Számtalan módon variálhatjátok a tölteléket, és a húsfajtákat is. Szebbnél szebb, ízletesebbnél ízletesebb fogások kerülnek ki a kezeitek közül.
NosaltyKözeledik a karácsony, a legtöbben kezdik megtervezni az ünnepi menüt – ha a szenteste fogásai már biztosak is, a következő napokra, nagy családi vendégeskedésekre még jól jöhet pár ötlet, mint például a látványos és sokféleképp elkészíthető göngyölt húsfélék. Ezekhez adunk tippeket!
Szekeres DóraNem történhet annál jobb egy hússal, mint hogy baconbe göngyölik. Jöjjenek olyan fogások, ahol ez az alapkövetelmény.
NosaltyNagy mennyiségű, magzatfejlődést is károsító örök vegyi anyagot találtak egy 16 európai országra kiterjedő vizsgálatban. A búzaalapú termékek a legszennyezettebbek.
NosaltyA Pantone 2026-ban is kiválasztotta az év színét, ami ezúttal meglepő módon a fehér egyik árnyalata lett.
Macsuga ViktóriaTélen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.
NosaltyA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A ’90-es évek konyhaszínei újra hódítanak, de most sokkal kifinomultabban, mint valaha. Mutatjuk, hogyan frissítik fel ezek az árnyalatok a konyhát úgy, hogy az egyszerre legyen modern és nosztalgikus.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.