9 guszta gombás finomság – előétel, leves, főétel

A gomba nagyon sokoldalúan használható alapanyag, legyen szó egy finom mártogatósról vagy salátáról, nem beszélve a hatalmas kedvencről, a gombapaprikásról. Nokedlivel.

  1. 1.

    Nyírségi gombócleves Kittitől

  2. 2.

    Darált hússal töltött gombafejek sütőben sütve

  3. 3.

    Bakonyi sertésszelet Vicikó konyhájából

  4. 4.

    Tejszínes-gombás halfilé pirított újburgonyával

  5. 5.

    Rakott burgonya gombapaprikással

  6. 6.

    Grillgombás klubszendvics

  7. 7.

    Krémes gombapaprikás galuskával

  8. 8.

    Nyers gombás tortillatekercs

  9. 9.

    Tojásos gombapástétom

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Szlovákiának sikerült az, amiről mi még csak álmodunk

Szlovákia óriási sikert ért el, északi szomszédunk ugyanis csaknem fél év alatt visszahozta a betétdíjas rendszert a boltokba, június végétől pedig már nem is találkozhatunk olyan üdítős flakonokkal és dobozokkal, amelyek ne lennének visszaválthatóak.