9 guszta gombás finomság – előétel, leves, főétel

A gomba nagyon sokoldalúan használható alapanyag, legyen szó egy finom mártogatósról vagy salátáról, nem beszélve a hatalmas kedvencről, a gombapaprikásról. Nokedlivel.

  1. 1.

    Nyírségi gombócleves Kittitől

  2. 2.

    Darált hússal töltött gombafejek sütőben sütve

  3. 3.

    Bakonyi sertésszelet Vicikó konyhájából

  4. 4.

    Tejszínes-gombás halfilé pirított újburgonyával

  5. 5.

    Rakott burgonya gombapaprikással

  6. 6.

    Grillgombás klubszendvics

  7. 7.

    Krémes gombapaprikás galuskával

  8. 8.

    Nyers gombás tortillatekercs

  9. 9.

    Tojásos gombapástétom

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Címlapról ajánljuk

További cikkek