Katalán habkrém
A katalán krém (vagy franciáknál égetett krém) habszifonban készülő, mesés állagú változata, Ferran Adriától.
Citromos crème brûlée
Pofonegyszerűen összeállítható, de mégis nagyon elegáns, és sokféleképpen variálható desszert a créme brulée, avagy "égetett krém". Tavaly születésnapomra kaptam a barátnőmtől ...
Tojáslikőrös creme brulee
Ha vastagabb karamell réteget szeretnénk, ismételjük meg a karamellizálást még 1-1 ek. barna cukorral.
Sütőtökös créme brulée
Szeretem a créme brulée-t, most sütőtökkel próbáltam meg, nekem nagyon ízlett! A tetejére még vaníliás kandiscukorral még vaníliásabbá tehetjük! Az ötlet, hogy tejmentes legyen ...
Crème brûlée coco
Ajándékba kaptam az Ínyenc magazin ünnepi számát: igényesen szerkesztett, ínycsiklandó fotókkal illusztrált lap, melyből elsőnek ezt a francia desszertet készítettem el.
Creme brulée trió
Creme bruleéből nem is elég egy, csináljunk mindjárt hármat! Legalább lesz összehasonlítási alapunk, hogy melyiket szeretjük legjobban. :)
Créme brulée
A franciáknál égetett krém, a spanyoloknál pedig katalán krém az elnevezése. Vitatott, hogy kinek az érdeme e népszerű édesség megalkotása, mindenesetre köszönjük, akárkit illet is ...