Főzz és egyél a Szomszédokkal!

A Szomszédok magyar televíziós filmsorozat a '90-es évek egyik legnépszerűbb szappanoperája volt. Az adásokban terítékre kerülő fogásokkal tisztelgünk a sorozat előtt.

Alig él valaki az országban, aki legalább pár részt ne látott volna a a nyolcvanas években indult, három család és ismerőseik, barátaik életét bemutató, mára klasszikusnak számító sorozatból. A Vágási, Mágenheim és Takács család tagjai az átlagmagyar életének örömeit és bánatait mutatták be kéthetente csütörtökönként. A sorozat a befejezése után is népszerű maradt, hála a mémgyáraknak, a YouTube-nak és a folyamatos ismétlésnek.

Mostani összeállításunkban a sorozatban előforduló legnépszerűbb ételekkel emlékezünk a több mint 28 éve indult szappanoperáról és a gazdagréti lakótelep panelházában élő lakók kedvenceiről!

 1. 1.

  Zöldbabfőzelék 7. - tejfölös-fokhagymás

 2. 2.

  Retró strandos lángos

 3. 3.

  Mindent bele rakott krumpli

 4. 4.

  Hagymás rostélyos 2.

 5. 5.

  Rántott hús

 6. 6.

  Agglegény rántotta Inom konyhájából

 7. 7.

  Májas és véres hurka

 8. 8.

  Grillázsos mogyorófagyi

 9. 9.

  Tojáslikőr Katharosz konyhájából

Olvastad már?

Nézd meg, hogy mutat 20 zöldség és gyümölcs az MRI-gépben! Lenyűgőző felvételek - ahogy még nem láttad őket!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha valami egészséges édességre vágysz, ne keress tovább – Leteszteltük...

A diéta alatt nagyon nehéz olyan édességet találnunk, mely nemcsak kalóriaszegény, de finom és egészséges is. Szerencsére ma már vannak olyan termékek a piacon, melyek megfelelnek ezeknek az elvárásoknak. A szerkesztőségünknek most volt szerencséje megkóstolni a Good Calories termékeit, melyek minden eddig említett jótulajdonsággal rendelkeznek. Nézzük, mi volt a véleményünk!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ételek, melyek nagyon sokat tesznek a bélrendszerünkért

Az elmúlt években az emberek egyre tudatossabbá váltak a bélrendszerük mikrobiómájával kapcsolatban, így egyre fontosabbá vált annak egészségének megőrzése is. Most kiderült, hogy ebben nagyon sokat segíthet bizonyos élelmiszerek gyakoribb fogyasztása.