Igen bevált módszerrel fogyott 45 kilót az anyuka

Egy igazi sikersztoriból rengeteg erőt lehet meríteni a fogyáshoz. Jöjjön most Colleen Raines története, akinek 45 kilótól sikerült megszabadulnia a kalóriaszámlálásnak köszönhetően.

Saját elmondása szerint Colleen Raines már gyerekkorától kezdve súlyproblémákkal küzdött. Ennek ellenére csak a 30-as éveiben realizálta a probléma mértékét: ekkoriban már a cipőfűzőjét sem tudta bekötni, állandóan fáradt volt, hangulatingadozásokkal küzdött, és alig ismert magára, amikor a tükörbe nézett.

Colleen 2020-ban döntötte el, hogy változtat az életén. Meglátta a róla készült fotósorozatot, amikor is éppen 121 kilót mutatott alatta a mérleg, ez követően pedig belevágott a CICO-diétába, mely gyakorlatilag egy kalóriaszámoláson alapuló életmód, amihez napi szintű testmozgás társul, és sikerült 45 kilót lefogynia.

Miért ezt a diétát választotta?

Az anyuka mindenképpen olyan módszert szeretett volna követni, melyet könnyedén beilleszthet a pörgős mindennapjaiba, és extra költségekkel sem jár. Itt döbbent csak igazán rá arra, mennyivel többet eszik, mint amennyire valóban szüksége lenne. A nő különböző applikációk segítségével kiszámolta, mennyi kalóriadeficitre van szüksége a fogyáshoz, ez pedig bevált neki.

Colleen már két éve tartja ezt a diétát. Imádja, hogy semmiről nem kell lemondania, hiszen minden étel megengedett, csupán mértékletesen kell fogyasztani.

Általában reggelire proteinshake-et illetve kávét iszik, vagy valamilyen rostban gazdag zabkekszet fogyaszt. Ebédre tortillát, gyümölcsöt, salátát, halat vagy csirkét eszik nyers zöldségekkel és joghurttal. Vacsorára szintén könnyedebb fogásokat választ, mint például a karfiolrizs, párolt zöldségek vagy a csirke. A napközbeni nasinál kicsit engedékenyebb, itt belefér néha egy kis popcorn, chips vagy egy fehérjeszelet.

A mozgás is az élete része lett

Colleen egy ponton természetesen a mozgást is beiktatta az életébe, és állítása szerint a legtöbbször csak sétál, de ez is rengeteget segít neki a fogyásban. Számára ez a legegyszerűbb testmozgás, ráadásul ezt a gyerekeivel együtt is tudja élvezni.

Forrásunk volt.


Még több inspiráló történet:

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Szlovákiának sikerült az, amiről mi még csak álmodunk

Szlovákia óriási sikert ért el, északi szomszédunk ugyanis csaknem fél év alatt visszahozta a betétdíjas rendszert a boltokba, június végétől pedig már nem is találkozhatunk olyan üdítős flakonokkal és dobozokkal, amelyek ne lennének visszaválthatóak.