Így lesz rengeteg felaprított keménytojásod pár pillanat alatt

Ha beindul a tojássalátagyár, ne babrálj a késsel, ez a videó megmutatja, hogy tudsz sok keménytojást felaprítani pillanatok alatt!

Tojássalátát készítesz húsvétra, de már attól kiver a víz, ha arra gondolsz, hogy fel kell vágnod a sok keménytojást? Az internet kifogyhatatlan forrása a konyhai műveleteket megkönnyítő és lerövidítő tippeknek, így természetesen erre a problémára is van „szakszerű" megoldás!

Így lesz rengeteg felaprított keménytojásod egy szempillantással

A @budgetbytes nevű Instagram-felhasználó osztotta meg a videót, ami alá azt írta:

Így csináltuk az éttermi bizniszben, amikor óriás adag tojássalátára volt szükségünk.

A trükkhöz egy meglepő konyhai eszközt, egy konyhai hűtőrácsot használ, ezen passzírozza át a tenyerével a főtt tojásokat, amik így apró darabokra hullanak szét. Tehát így még a tojásszeletelőnél is gyorsabb a folyamat, hiszen még forgatnod sem kell a tojásokat, hiszen a rács lyukain átpréselődve rögtön megkapod a hosszúkás téglalapokat. Nyilván igazán nagy mennyiségnél éri meg ez a módszer, amikor még a rács tisztításával együtt is gyorsabban végzel a művelettel.

A trükk egyébként avokádóval is működik, ha például nagy mennyiségű guacamolét kell elkészítened, úgyhogy tényleg érdemes észben tartani ezt a trükköt!

Forrásunk volt.


Még több tipp itt:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Egyáltalán nem mindegy, mikor vacsorázol télen – Az alvásod báhatja,...

Télen nemcsak a hőmérséklet és a napfény hiánya alakítja át a mindennapjainkat, hanem az is, hogyan reagál a szervezetünk az esti étkezésre. A kutatások szerint a vacsora időpontja ilyenkor sokkal nagyobb hatással van az anyagcserére, az alvásra és az energiaszintre, mint az év bármely más szakaszában. De mikor érdemes utoljára enni, hogy a testünk valóban jól működjön?

Nosalty

További cikkek

Top Receptek