Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ezért keverte egybe a Kellogg's a legmenőbb reggelizőpelyheket

A Kellogg's új reggelizőpelyhe egy egyedi mix formájában szeretné felhívni a figyelmet a sokszínűségre és egymás elfogadásának fontosságára. 

A Kellogg's legújabb termékével a kirekesztés ellen lép fel, méghozzá egy csodásan színes és ízletes gabonapehely mix elkészítésével. A limitált ideig elérhető különlegesség lényege, hogy 6 nagyon kedvelt reggeli fajta ízét állagát élvezheti egyszerre, az, aki megvásárolja a terméket, nem kell külön beszerezni és fizetni minden egyes dobozért. A kombináció az All Together Cereal elnevezést kapta, ami nem csak a fincsi egyveleg nevére utal.

A cég ugyanis 50 ezer dollárral támogatta, a GLAAD szervezetet, akik az LGBTQ közösség érdekeire és a téma fontosságára hívják fel a figyelmet. Épp ezért egy kiemelten fontos kampány része is a kukorica- és gabonapehely összeállítás, ami a szolidaritásra és az elfogadásra hívja fel a figyelmet. Egy doboz ára borsosnak tűnhet, közel 20 dollár, vagyis nagyjából 6 ezer forint, de, ha megnézzük mennyi minden van benne, nekünk is kedvünk támad vásárolni egyet.

A kirekesztés ellen fellépő színes és változatos pelyhek között a Froot Loops, Frosted Flakes, Frosted Mini Wheats, Raisin Bran, Rice Krispies és a legismertebb Corn Flakes roppanós falatkáit találjuk. 

A vállalat egyik vezetője, Priscilla Koranteng azt nyilatkozta, a Kellogg's több, mint 100 éve meghatározó termék a családok asztalán, és a reggeli étkezések egyik fontos szereplője, és büszkén kiáll a sokszínűség mellett. Az All Together Cereal annak a szimbóluma, hogy nem számít, ki hogyan néz ki, kit szeret és honnan jött. Az egyetlen fontos dolog az elfogadás és az összetartás, remélik mindenki számára világos lesz az üzenet. 

Ezeket olvastad már?

Címlapkék: iStock

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!