Ez a fiú még csak 12 éves, de úgy kritizálja az ételeket, mint a nagyok

Több mint 30 ezer követője van a világ talán legfiatalabb ételkritikusának. 

Luca Marcona még csak 12 éves, de úgy mond véleményt az ételekről, mint egy profi ételkritikus. Az olasz fiúnak már több, mint 30 ezer követője van az Instagramon. Talán azért is követik ennyien, mert fiatal kora ellenére Luca őszintén és kíméletlenül kritizálja az ételeket, amiket megkóstol.

Luca abban tér el a többi ételkritikustól, hogy egy sajátos pontrendszer szerint osztályozza az ételeket. A különleges pontozás 100-tól 1000-ig terjed. A brooklyni fiú 1000 körüli pontszámot általában pizzáknak ad, ami nem lehet véletlen, ha olasz származására gondolunk. Azt mondja, az egyik legjobb dolog, amit az életében kóstolt, az a nutellás pizza volt, amivel azért pár dolog tudna vetekedni.

Lucából egyébként a családja csinált sztárt. Amikor néhány éves volt, a család egyik barátja kiszúrta a fiú képességeit, és amikor Luca 9 éves lett, szülei videót készítettek róla, amit megosztottak az interneten. Luca ma már nemcsak New York ételeit kritizálja, hanem például a légitársaságoknál felszolgált fogásokat is, amikor éppen utazik. Ezek jelenleg a legnépszerűbb tartalmai.

Luca abban reménykedik, hogy közösségi oldalán hamarosan eléri a 100 ezer követőt, miután néhány videójának ennél is nagyobb a nézettsége. Bár érdekli a gasztronómia, és a családja is jól főz, Luca egy korábbi interjújában azt mondta, hogy inkább ügyvéd szeretne lenni.

Ezeket olvastad már?

via Today

címlapfotó: Instagram

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Mézédes eprespite-receptek

Végre dübörög az eperszezon, s bár nem éppen a legolcsóbb alapanyag, kizárt, hogy lemondjunk róla egy teljes évre, szóval hajrá, készüljön legalább egy epres pite!

Nosalty

További cikkek