Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szuper tanácsok Rebel Wilson edzőjétől, hogy te is bomba formába kerülj!

A sztáredző most másoknak is segít tanácsaival, hogy az életmódváltás tényleg sikeres legyen.

Rebel Wilson fantasztikus átalakuláson ment keresztül, és továbbra is folytatja a diétát és az edzéseket. Edzője, Jono Castano most elárulta, melyek voltak azok a szabályok, amelyeket betartva nem hirtelen, hanem fokozatosan, Rebel egészségét megőrizve sikerült a fogyás.

Legyenek reális céljaid

„Az én tanácsom az, hogy reálisan tűzz ki magad elé egy célt. Lehet, hogy több időbe telik majd elérni, de sokkal tartósabb is lesz a fogyás.” 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rebel Wilson (@rebelwilson) által megosztott bejegyzés,

Sosincs vége

„A változás sohasem egy véges folyamat: az utazás folytatódik, ezért nem elég, ha mondjuk 10-12 hetet adsz magadnak. Ha elérted a célod, akkor mi lesz? Leállsz? Nem szabad! Az a lényeg, hogy egy életstílussá váljon. Folytatod, és egyre jobb verziója leszel önmagadnak.”

Nincs hétvége

„Nem hagyhatod, hogy a hétvége miatt elcsússzanak az edzési terveid. Ez egy óriási hiba, amelyet sok ember elkövet. Eljutnak a hétvégéig, és mindent hátrahagynak, amit hétfőtől péntekig tettek – a kemény munka semmivé lesz. Én az egyensúly híve vagyok, ha akarsz inni egy italt vagy enni egy csokit, teljesen oké, amíg belefér a napi kalóriádba.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rebel Wilson (@rebelwilson) által megosztott bejegyzés,

Legyél a pihenőnapokon is aktív

„A pihenőnapokon érdemes a nyújtásra koncentrálni, esetleg elmenni egy masszázsra, sétálni. Nem minden edzési periódusnak kell 100%-osnak lennie, a lényeg a mozgás és a kalóriák égetése.”

Ne eddz túl sokat

„Mindig azt mondom, minél többet edzel, annál jobb – de ne ess túlzásba. Bármilyen típusú életmódváltásnál azt ajánlom, egy héten maximum ötször mozogj, és hagyj magadnak két pihenőnapot.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

JONO CASTANO (@jonocastanoacero) által megosztott bejegyzés,

Ezeket olvastad már? 

via

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!