Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Öt hét alatt 3 ruhaméretet dobott le hipnózissal

Ez a módszer az ételhez való hozzáállását is megváltoztatta, és tulajdonképpen csak egy alkalmazást kellett letöltenie. 

A 46 éves Stacey Orton szépségszakértőként dolgozik Angliában. A nő egész életében a súlyával küzdött, és a bulimia is régóta megkeserítette az életét. Legutóbb két évvel ezelőtt kellett szembenéznie a betegséggel, miután meglátta magát egy fényképen.

Stacey a 20-as évei óta küzd a bulimiával, egyedül terhessége alatt sikerült felhagynia vele, mivel úgy érezte, hogy gyermekének mindent meg kell adnia, amit csak tud, így a megfelelő táplálékot is. Amikor kisfia megszületett, végre jól érezte magát a bőrében, ezért a kilók miatt sem aggódott. Két évvel később azonban elvált férjétől. Az anyukának túl sok stresszt jelentett, hogy egyedül neveli fiát, emiatt ismét fogyni kezdett. Később azonban rákapott a gyorskajára, ezzel próbálta felvidítani magát.

„Az étel egy kényelmes takaró lett, ha ettem, boldog voltam. Most már tudom, hogy ez érzelmi evés volt” – meséli a nő. Ezekben az években kúsztak fel rá a kilók.

Aztán látva egyik kollégája sikeres fogyását, úgy döntött, inkább egy egészségesebb módját választja a diétázásnak. A férfi egy virtuális gyomorhipnózis elnevezésű applikációval támogatta meg saját fogyását, így Stacey is letöltötte az alkalmazást, mondván, mégis mit veszíthet vele. Bár testtömeg-indexe ekkor jócskán meghaladta az elvártat, pár hét leforgása alatt nyolc kilótól szabadult meg. 

Hogyan lehetséges hipnózissal fogyni? 

Hipnotikus állapotba kerülve elültethetőek azok az utasítások az agyban, amelyek szükségesek a sikeres fogyáshoz. Fontos, hogy ez a módszer, bár lassú fogyást eredményez, tartós sikereket hozhat. Vagyis az alanyok a kezdeti súlyvesztés után sem szedik vissza a már leadott kilókat.

Stacey elmondása szerint az alkalmazás teljesen átformálta az életét, eltűntek az ételekkel, evéssel kapcsolatos negatív gondolatai, sokkal boldogabb lett, és kevesebb stresszel. 


Ezeket olvastad már? 
 

via

Címlapkép: Facebook

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!