Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Előre kockázott mirelit avokádót dobnak piacra...ráadásul érthető oknál fogva

Újabb megosztó termék került piacra, ezúttal avokádótémában. Kell ez az emberiségnek? 

Az avokádó megosztó jószág, főleg, mióta tudnivaló, hogy fél erdőket vágnak ki miatta, akkora a kereslet iránta világszerte. Íze, igaziból, ha nagyon őszinték vagyunk magunkhoz, eléggé letisztult (más szóval nem túl intenzív), viszont a textúrája, egészségre való hatása és sokszínűsége, univerzális felhasználási lehetőségei meggyőzőek.

A legprózaibb gond vele mégis az, hogy nehéz belőle PONT MEGFELELŐEN ÉRETTET választani. Vagy kemény, mint a szikla, vagy túl barna, és ehetetlen, ha pedig egy pont jót választasz, és vársz vele fél napot, hogy elfogyaszd, addigra az is túlérik.

Kényes egy fajta, na.

Viszont most megoldódni látszik ez utóbbi – kérdéses, hogy valóban annyira égető – probléma: a Welch's nevezetű, amerikai farmerekből álló cég ugyanis piacra dobta az előre kockázott, éppen tökéletesre érett avokádók mélyhűtött verzióját. 

Hogy miért jó? Mert nem kell tanácstalanul nyomkodnod a bolti avokádókat, azon filózva, melyiket válaszd, ezt ők előre megtették helyetted. Egy kitétel: ez a módszer inkább a pépesítésre szánt avokádóból készült ételekhez hasznos, friss salátákhoz például kevésbé alkalmas.

Receptajánló:

Így ha guacamoléhoz, avokádókrémhez, turmixhoz, leveshez, smoothie-hoz akarnád előkapni a szupergyümölcsöt, irány a mélyhűtő! 

Kíváncsiak vagyunk, hogy nálunk is megjelenik-e a termék. Vagy inkább csak kevesebbet fogyasztunk belőle, akkor viszont a tökéleteset választjuk, és a kivágandó fáknak is kedvezünk. 

Ezeket láttad?

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

bmbe
Bejja / bmbe Tue, 2018-10-09 20:53

A Metro-ban már régóta van érett, fagyasztott (igaz,felezett és nem kockázott) avokádó ;)
Nincs új a nap alatt?