Elsősegély

A 4+1 leggyakoribb konyhai baleset, amikkel vigyázzunk

Egy háztartási baleset olyan, mint a szükséges rossz: időről időre megtörténik, a konyha pedig kiemelten veszélyes terep, ehhez kétség sem fér. Égő olaj, forró serpenyők, edények, kicsapódó gőz, éles kések. Lássuk, mikre érdemes vigyáznunk!(x)

Nosalty

Legyél a sebkezelésben is olyan profi, mint a főzésben: ezek...

A konyha a kreativitás, a felfedezés és az öröm helyszíne, de számtalan veszélyt is rejt. A vágások, égési sérülések esetenként velejárói a konyhai foglalatosságoknak, de ez nem jelenti azt, hogy le kellene mondanod a főzésről, csak érdemes felkészülni a váratlan eseményekre: ezért jó, ha van az otthoni elsősegélydobozban Bepanthen Plus és BepanGel. (x)

Nosalty

Ezek a dolgok mindig legyenek a konyhádban, ha sérülést szereznél

Talán a konyhában a legkönnyebb balesetet szenvedni, hiszen ott a rengeteg éles kés, olló, reszelő, tűz, gőz, sercegő olaj, és még sorolhatnánk. Ha már megtörtént a baj, nem marad más hátra, minthogy kezeljük a sérülést, érdemes tehát néhány dolgot mindig a főzőhelységben tartani, hogy rögtön lekezelhessük a sebeinket. (X)

Nosalty

Profik a pácban: Híres séfek, akik ijesztő balesetet szenvedtek a...

Az apró konyhai balesetek egyik háztartásban sem szokatlanok: aki szeret főzni, az életében legalább egyszer vagy megégeti magát, vagy megvágja az ujját, az ilyen sérülések pedig még a legjobbakat sem kerülik el, sőt: néha megesik, hogy maguk a leghíresebb séfek esnek majdnem a konyha legnagyobb áldozatául. (x)

Nosalty

Így süss olajban biztonságosan

Tíz jó tanács – így kerüld el a balesetet, ha forró olajban készülsz sütni. Azt is megmondjuk, mikor kezdhetsz el tényleg aggódni, és milyen óvintézkedéseket foganatosíts.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

További cikkek