Elsősegély

A 4+1 leggyakoribb konyhai baleset, amikkel vigyázzunk

Egy háztartási baleset olyan, mint a szükséges rossz: időről időre megtörténik, a konyha pedig kiemelten veszélyes terep, ehhez kétség sem fér. Égő olaj, forró serpenyők, edények, kicsapódó gőz, éles kések. Lássuk, mikre érdemes vigyáznunk!(x)

Nosalty

Legyél a sebkezelésben is olyan profi, mint a főzésben: ezek...

A konyha a kreativitás, a felfedezés és az öröm helyszíne, de számtalan veszélyt is rejt. A vágások, égési sérülések esetenként velejárói a konyhai foglalatosságoknak, de ez nem jelenti azt, hogy le kellene mondanod a főzésről, csak érdemes felkészülni a váratlan eseményekre: ezért jó, ha van az otthoni elsősegélydobozban Bepanthen Plus és BepanGel. (x)

Nosalty

Ezek a dolgok mindig legyenek a konyhádban, ha sérülést szereznél

Talán a konyhában a legkönnyebb balesetet szenvedni, hiszen ott a rengeteg éles kés, olló, reszelő, tűz, gőz, sercegő olaj, és még sorolhatnánk. Ha már megtörtént a baj, nem marad más hátra, minthogy kezeljük a sérülést, érdemes tehát néhány dolgot mindig a főzőhelységben tartani, hogy rögtön lekezelhessük a sebeinket. (X)

Nosalty

Profik a pácban: Híres séfek, akik ijesztő balesetet szenvedtek a...

Az apró konyhai balesetek egyik háztartásban sem szokatlanok: aki szeret főzni, az életében legalább egyszer vagy megégeti magát, vagy megvágja az ujját, az ilyen sérülések pedig még a legjobbakat sem kerülik el, sőt: néha megesik, hogy maguk a leghíresebb séfek esnek majdnem a konyha legnagyobb áldozatául. (x)

Nosalty

Így süss olajban biztonságosan

Tíz jó tanács – így kerüld el a balesetet, ha forró olajban készülsz sütni. Azt is megmondjuk, mikor kezdhetsz el tényleg aggódni, és milyen óvintézkedéseket foganatosíts.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

Meleg előételek karácsonyra

Ha az első fogást sem hidegen tálalnád, akkor válasz valamilyen meleg előételt karácsonyra. Ezek alapból egy kicsit különlegesebbek, így biztosan elkápráztatod majd a vendégsereget velük.

Nosalty

További cikkek