9 egytálétel, aminek nemcsak a gyomrod, a szemed is örül majd

Franciás csirke, rakottas cukkini, görög muszaka, mexikói csilis bab, erdei rizottó? Fú, nehéz lesz dönteni, melyik egytálétel repüljön a szánkba...

Izgalmas egytálételekkel készültünk, hogy egy percig se maradjatok szuper receptek nélkül ebédre, vacsorára. Muszaka vagy sült karfiol, coq au vin vagy csilis bab, rizottó vagy rakott cukkini, mindenféle egytálételt prezentálunk:

  1. 1.

    Húsos-paradicsomos rakott cukkini

  2. 2.

    Sült karfiol tahiniszósszal

  3. 3.

    Coq au vin, a vörösboros csirke

  4. 4.

    Gyors mexikói chilis bab

  5. 5.

    Sáfrányos rizottó sütőtökkel

  6. 6.

    Krémes-szaftos muszaka

  7. 7.

    Jambalaya gazdagon

  8. 8.

    Vegán chilis bab

  9. 9.

    Illatos, erdei gombás rizottó

Még több egytálétel itt vár!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

10 csodás köret újkrumpliból

Végre fogyaszthatunk friss és zsenge újburgonyát, melyből rengeteg fantasztikus ételt készíthetünk. De először egy jó krumpliköretet varázsoljunk belőle!