10 egyszerű és könnyű húsvéti étel, kezdőknek is

Nem kell feltétlen sonkát főznöd, illetve mézes krémest, hatlapost meg foszlós pogácsát sütnöd húsvétra, elég, ha összedobsz pár egyszerű és könnyű húsvéti ételt, hogy minden másra is jusson időd.

Íme pár olyan egyszerű és könnyű húsvéti étel, melynek elkészítése kezdőknek is menni fog. Tojássaláta, répafasírt és sima fasírt, de friss zöldségektől ropogós saláta és kaszinótojás is van itt, a sonkás tésztákról nem is beszélve! Melyik egyszerű, könnyű húsvéti étel készül nálad?

 1. 1.

  Magyaros répafasírt

 2. 2.

  Szuperfriss vegán zöldségsaláta nem csak húsvétra

 3. 3.

  Krémes tojássaláta egyszerűen

 4. 4.

  Virslisaláta pirított virslivel

 5. 5.

  Fasírt

 6. 6.

  Tojásos-tonhalas szendvicskrém újhagymával

 7. 7.

  Egyszerű medvehagyma-krémleves

 8. 8.

  Nyerő kaszinótojás

 9. 9.

  Sonkás-hagymás-tojásos rakott tészta

 10. 10.

  Szupergyors sonkás-gombás tészta

Még több húsvéti étel itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek